Ordu-millet bütünleşmesine Ünitimsah yeşil-beyaz renk kattı: Afrin’in dağlarında kahraman timsahlar savaşıyor

AFRİN DAĞLARINDA SAVAŞAN KAHRAMAN TİMSAHLAR ÜNİTİMSAH
AFRİN DAĞLARINDA SAVAŞAN KAHRAMAN TİMSAHLAR ÜNİTİMSAH

Dünyanın herhangi bir yerinde halkıyla bu kadar bütünleşen ordu acaba var mıdır? Açıkça söylemek gerekirse, sanmıyoruz. Dualarla, hatta Anadolu’nun pek çok yerinde kınalarla askere uğurladığımız evlatlarımız ülkenin güvenliği ve bekası için sınırın ötesindeki Afrin’de terör örgütlerine karşı savaş veriyor.
İşte…
Dünyanın başka bir yerinde görülemeyecek görüntü de tam bu noktada yansıyor.
Zeytin Dalı Harekatı’nın başladığı, Mehmetçiğin sınır ötesine adım attığı ilk günden beri millet de seferberlik ilan etti. Camilerde, evlerde, işyerlerinde Kur’an’lar okunuyor, eller duaya açılıyor.
Kimileri…
Askerlik Şubeleri’ne “Ben de gitmek istiyorum” dilekçesi veriyor. Kimileri sınıra gidip Mehmetçiğe destek yürüyüşleri yapıyor. Kimileri, pişirdikleri yemekleri savaşan askerlere dağıtılması için sınıra götürüyor ya da yolluyor.
Kimileri de…
Gruplar halinde bir araya gelip Mehmetçikler için atkılar, battaniyeler, bereler örüyor, onları kolilere koyup Afrin dağlarına gönderiyor.
Kısacası…
Herkes, toplumun her kesimi elinden geldiğince destek amaçlı bir şeyler yapıyor, kahramanlara destek veriyor.
O desteklere…
İç saha-deplasman ayırmaksızın Bursaspor’un yanında olan ve kısa adıyla Ünitimsah olarak bilinen ve Üniversiteli Timsahlar da eklendi.
Onlar da…
Afrin’in dağlarında teröristlere karşı dünyanın en temiz savaşını yapan kahraman Mehmetçiğe moral için küçük bir armağan paketi yollamışlar.
İçine de…
Bursa’yı sembolize eden kestane şekeri ile Bursa’yı temsil eden Bursaspor atkıları koymuşlar. Yine Bursa’yı hatırlatan başka küçük hediyelerle birlikte paketi Afrin dağlarındaki kahramanlara yollamışlar.
Elbette…
Yurdun her köşesinden gönderilen armağanların o kahramanlar için ayrı önemi var ve gönderen herkese de duacı oluyorlar.
Anlaşılan o ki…
Ünitimsah’ın gönderdikleri biraz daha moral olmuş ve onlar da jest yapıp kestane şekerlerini birbirlerine ikram ederken fotoğraflar çektirmişler, o güç koşullarda Bursaspor atkılarıyla pozlar vermişler.
Onlar da artık Bursasporlu olmuşlar.
Kısacası…
Afrin’in dağlarında kahraman timsahlar savaşıyor artık.