Osmangazi Belediye Meclisi’nin CHP’li üyeleri yapılanlara teşekkür etti, kalan 1 yılda yapılacaklar için de önerilerde bulundu

OSMANGAZİ BELEDİYE MECLİSİ CHPLİ ÜYELER CEVAT ASA BÜLENT ÖZDEMİR RAİF AYDIN GÜLAY ŞEN
OSMANGAZİ BELEDİYE MECLİSİ CHPLİ ÜYELER CEVAT ASA BÜLENT ÖZDEMİR RAİF AYDIN GÜLAY ŞEN

Yerel seçimin üzerinden tam 4 yıl geçti. Belediye başkanları geçen süreçte yaptıklarını ve kalan 1 yılda yapacaklarını anlatıyorlar. Osmangazi Belediye Meclisi’nin CHP’li üyeleri de yapılması gerekenler konusunda uyarılarda bulundular.
CHP Grubu Sözcüsü Cevat Asa ve Bülent Özdemir’in CHP Osmangazi İlçe Başkan Yardımcıları Raif Aydın ve Gülay Şen’le birlikte yaptıkları ziyarette konumuz Osmangazi Belediyesi’ydi.
Öncelikle…
Yapılanlara teşekkür eden CHP’li meclis üyeleri, “kamunun yapacağı bazı yatırımları belediye üstlendiği için halkın günlük yaşamına dokunan kimi hizmetlerin kaldığı” eleştirisi yaptılar.
Öneri olarak da…
Kapalı pazaryerlerinin çoğalmasını, sokak aralarında pazar alışverişinden kurtarılmasını istediler. Hisar’daki arkeopark kazısını sorguladıktan sonra da Kent Meydanı projesi için öneri getirdiler:
“Altı muhakkak otopark olmalı, üstte mümkün olduğunca araç trafiği az tutulup yayalara açık kalmalı. Yer altında bir de tiyatro ve opera yapılabilecek kültür salonu inşa edilmeli.”