Seminer ve konferanslarla kadını bilinçlendirme çalışmaları yapan KADEM çocuk istismarı için de çalıştay düzenledi

KADEM BURSA İL TEMSİLCİSİ HATİCE AKBAŞ ŞAHİN
KADEM BURSA İL TEMSİLCİSİ HATİCE AKBAŞ ŞAHİN
KADEM BURSA İL TEMSİLCİSİ HATİCE AKBAŞ ŞAHİN

Uzaktan, ama dikkatlice izlemeye çalışıyoruz. Kısa adı KADEM olan Kadın ve Demokrasi Derneği’nin boş geçirdiği bir hafta neredeyse yok. Kimi zaman konferans, kimi zaman söyleşi, kimi zaman sempozyumla kadınları bilinçlendirme adımları atıyor.
Üstelik…
Bütün bunları kamuoyu önüne çıkmadan yapıyorlar. Bu nedenle de medyadan uzak durmaya özen gösteriyorlar.
Zaman zaman…
Sosyal medyadaki kişisel paylaşımlardan gördüğümüz etkinlikler için KADEM Bursa İl Temsilcisi Hatice Akbaş Şahin’i arıyoruz.
Yine öyle oldu…
Son yıllarda toplumsal sorun haline gelen çocuk istismarı konusunda KADEM’in önemli bir toplantı organize ettiğini öğrenince İl Temsilcisi Hatice Akbaş Şahin’i aradık.
Verdiği bilgiye göre…
Büyük bir toplumsal yaraya dönüşen çocuk istismarı konusunda iki gün sürecek etkinlik planlandı. Merinos’ta bugün başlayacak programda ilk gün çalıştay var.
Çoğunluğu Marmara Bölgesi illeri olmak üzere değişik illerden gelen konunun uzmanlarının katılımıyla 10’ar kişilik 8 masa oluşturuldu.
Etkinliği…
Yıldırım Belediyesi ile birlikte organize ettiklerini ifade eden KADEM İl Temsilcisi Hatice Akbaş Şahin yanı sıra, kadınları bilinçlendirip farkındalık oluşturmaya yönelik saha çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini söyledi.