4 yıl içinde 2 önseçim, 3 de seçim çalışması yapan CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın yoğun bir kampanya için yeniden yollara düşüyor

CHP BURSA MİLLETVEKİLİ ERKAN AYDIN KİTABINI İMZALADI
CHP BURSA MİLLETVEKİLİ ERKAN AYDIN KİTABINI İMZALADI

2014 yerel seçiminde CHP’den Osmangazi Belediye Başkanlığı’na aday olduğunda önseçim için sahaya çıktı ve mahalle mahalle çalıştı. Arkasından önseçimi kazandı, bu kez Belediye Başkanı Adayı olarak daha yüksek tempoda mahalleleri dolaştı.
Erkan Aydın daha bu çalışmaların yorgunluğunu atamadan, bu kez CHP’den milletvekili olabilmek için önseçime girdi ve bir kez daha sahaya çıktı. 7 Haziran genel seçiminde milletvekili adayı olarak seçmenleriyle buluşurken, 1 Kasım’da seçimler yenilenince kendini yine sahada buldu.
Şimdi önümüzde 24 Haziran seçimi var.
CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın’a, partinin genel programları dışında ne gibi bir çalışma yürüteceğini sorduk.
Şu cevabı verdi:
“Şu son 4 yılda vatandaşlarımızla o kadar çok seçim çalışması yaptık ki, artık birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Her ilçeye gittim, her sokağa girdim. Bu seçimde de aynı yoğunlukta kampanya yürüteceğiz.”
Şunu da ekledi:
“Aslında biz vatandaşla hep birlikteyiz ve zaten sahadayız. Yani, sahadan hiç ayrılmadık, onun için kaldığımız yerden devam edeceğimizi de söyleyebilirim.”