Mustafa Esgin adaylığının açıklandığı gün Emirsultan’dan yola çıktı, ilk durağı Mustafakemalpaşa ve Karacabey oldu

MUSTAFA ESGİN İLK GÜN KARACABEY MUSTAFAKEMALPAŞA ZİYARETİ
MUSTAFA ESGİN İLK GÜN KARACABEY MUSTAFAKEMALPAŞA ZİYARETİ

Adının AK Parti Bursa milletvekili adayları listesinde yer alması kimse için sürpriz olmadı. Çünkü, Mustafa Esgin daha kurulduğu ilk günden beri AK Parti’nin verdiği her görevi tartışmasız üstleniyor.
Hatta…
Kuruluşta adı Kurucu İl Başkanı olarak da geçti. Değişik dönemlerde il yönetim kurullarında görevler aldı. 30 Mart 2014 yerel seçiminde AK Parti Nilüfer Adayı olarak yüksek performansıyla ilgi çekti.
Mesleği yanında insan ilişkilerinde de çok başarılı olan Dr. Mustafa Esgin 1 Kasım seçiminde başvuru yapmadığı halde aday gösterilmişti.
Bu kez…
AK Parti listesinde 1. Bölge ikinci sıra adayı olarak onore edildi. Tanıdığımız için biliyoruz, Mustafa Esgin bu kampanyanın en çok çalışan ve konuşulan isimleri arasında iz bırakır.
Nitekim…
Listenin açıklanmasından sonra Emirsultan’a gidip dua etti. Oradan da Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın sokak iftarına yetişti.
Ardından…
Karacabey’e geçip Belediye Başkanı Ali Özkan ve aday adaylarından Murat Erol’la birlikte teravih sonrası vatandaşla sohbet etti.
Görüldü ki…
Esgin’in seçim bölgesi Karacabey ve Mustafakemalpaşa’ya güvence gelmiş. Bu coşku ilk günden sahaya çıkan Esgin’in ziyaretine fazlasıyla yansıdı.