İçinden çıktığı Gençlik Kolları’nın heyecanını, yetiştiği yerel yönetimin deneyimini taşıyor: Atilla Ödünç Bursa için çalışmaya kararlı

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ ATİLLA ÖDÜNÇ
AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ ATİLLA ÖDÜNÇ
AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ ATİLLA ÖDÜNÇ

2003-2008 döneminde Gökay Bilir’in AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı olduğu yönetimde Atilla Ödünç başkan yardımcısıydı. 24 Haziran seçimi için Ödünç milletvekili adayı olarak sahaya çıkarken, İl Başkan Yardımcısı Gökay Bilir de ekip başkanlığını üstlendi.
Dahası…
Çalışma ekibini de gençlik kolları kadrosundan kurdular. Yani, gençlik kolları heyecanıyla yola çıktılar. Buna Ödünç’ün Büyükşehir Başkanvekili, Meclis Başkanvekili ve İmar Komisyonu Başkanlığı deneyimlerinin eklenmesiyle her yerde büyük bir enerji ortaya koyarak çalıştılar.
Ziyarete geldiğinde…
AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç’ü önümüzdeki süreçte Bursa için çalışma kararlılığında gördük.
“Bu seçimin ana politikası  ve hedefi Sayın Cumhurbaşkanımızı Türkiye Cumhuriyeti Başkanı seçtirmekti. Önce bu hedefe ulaştık, güçlü Meclis için de Bursa’dan büyük bir destek aldık” dedi ve şöyle devam etti:
“Siyasi yaşamımdaki 13. seçimimin bir aktörü olmak benim için daha da anlamlı. Gençlik Kolları’ndan beri birlikte olduğumuz arkadaşlarla çalıştım. Teşkilat ve yerel yönetim görevleri üstlenmenin avantajıyla fikir sahibi olduğum konularda çözüm getirmeye hazırım.”