Bursa’da Altınokspor’dan yetişen genç futbolcu Serkan, 16 numaralı formasıyla İşitme Engelliler U21 milli takımıyla Avrupa Şampiyonası’nda harikalar yaratıyor

TME ENGELLİ U21 MİLLİ FUTBOL TAKIMI VE SERKAN AYDIN
TME ENGELLİ U21 MİLLİ FUTBOL TAKIMI VE SERKAN AYDIN

Adı Serkan Aydın. Daha 18 yaşında. Bursa’nın köklü bir futbol geleneği olan amatör kulüplerinden Altınokspor’un futbolcusu.
Şu sıralardaysa…
İşitme Engelliler U21 Milli Takımı ile birlikte İsveç’in başkenti Stockholm’de oynanmakta olan İşitme Engelliler U21 Avrupa Şampiyonası’nda.
Bursa’nın plakası olan 16 numaralı formayı giyen Serkan turnuvada grup maçlarının en başarılı futbolcuları arasındaydı. Oynadığı 3 maçta 6 asist yaptı, 2 de gol attı.
Yarı finalde Rusya ile oynanan maçın da tam anlamıyla yıldızıydı. 4-0 kazanılan maçta attığı gol geçerli sayılmadı, ama atılan 4 golün ikisinin asisti Serkan Aydın’dan geldi.
Yazıyı hazırladığımız sıralarda, Ukrayna ile oynanacak final maçı için İşitme Engelliler U21 Futbol Milli Takımı son hazırlıklarını yapıyordu.
Onlar Stackholm’de final heyecanı yaşarken, Bursa’da da futbolcu olarak yetiştiği Altınokspor camiası gururla şampiyonluk haberi bekliyordu.