AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’dan açık mesaj: Bursa’da problem yok, teşkilat-belediye-vatandaş iletişimi ve uyumuyla seçime gidiyoruz!

AK PARTİ İL BAŞKANI AYHAN SALMAN 5 BAŞKAN ANKARA ZİYARETLERİ
AK PARTİ İL BAŞKANI AYHAN SALMAN 5 BAŞKAN ANKARA ZİYARETLERİ

Cuma günü… Ankara’da AK Parti’nin genişletilmiş İl Başkanları toplantısı vardı.  Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’la birlikte Bursa başkanları olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Taner Köse ve Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Ahmet Yıldız katıldılar.
Ardından…
Bursa’nın 5 başkanı Genel Merkez’de göreve yeni gelen Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’ye nezaket ziyareti yaptılar.
Şehrim 2023 projesini Bursa’dan başlatan Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan’la da proje üzerine değerlendirmeler yaptılar.
Ankara izlenimlerini, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman aktarırken, öncelikle “Bursa’dan 5 başkan olarak gidiyoruz. Birlik ve beraberlik açısından güzel bir görüntü” vurgulaması yaptı ve şuna dikkat çekti:
“Bursa önemli bir şehir. Ankara’dan bakıldığında; geçmiş dönemlerdeki itiş-kakıştan sonra Bursa’daki birlik, beraberlik ve sağlanan sükûnet çok olumlu algılanıyor.”
Bu noktada…
“Bursa’da herhangi bir problemin olmaması önemli bulunuyor” dedi ve devam etti:
“Gerek teşkilatlardaki başkanlar arasında, gerek parlamentodaki seçilmiş arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız ziyaretler, uyumlu çalışmalar, birlik ve beraberlik havası oluşturulması önemseniyor.”
Ardından…
“Teşkilat-belediye-vatandaş iletişimi ve uyumuyla yerel seçime doğru gidiyoruz” diyen Salman şunun altını çizdi:
“Teşkilatlar olarak çalışmalarımıza büyük bir uyumla devam ediyoruz. Çalışan bir teşkilat ve samimi gayret gösteren bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Parlamentoda uyumlu yapı devam ediyor. Kadın ve Gençlik kolları gayet uyumlu çalışıyorlar.”
Bu uyuma…
“Vatandaşlarla teşkilat ve belediye iletişimindeki uyum da Ankara’da olumlu algılanıyor” ifadesini ekleyip şunu söyledi:
“Herkes sevgi ve saygı içinde birbiriyle iletişim kuruyor. Bunların Ankara’daki algısı çok olumlu.”
Şunu da ekledi:
“Neticede seçim böyle kazanılacak.”