Beklenen sürpriz… MHP Genel Sekreteri’nin hafta için “Şu an yok” dediği revizyon hafta sonu oldu, yeni İl Başkanı Cihangir Kalkancı

MHP İL BAŞKANI CİHANGİR KALKANCI
MHP İL BAŞKANI CİHANGİR KALKANCI
MHP İL BAŞKANI CİHANGİR KALKANCI

Aslında… Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi. Nitekim, çarşamba günü sohbet ettiğimiz MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’a spekülasyonları anımsatıp “Teşkilat revizyonu var mı?” diye sorduk.
Cevabını da, perşembe günü bu sütunlarda yayınladık:
“Genel Merkez’in boşluk olan yerlerle ilgili bazı değerlendirmeleri oluyor. Hatta, böyle bir çalışma devam ediyor. İhtiyaç duyulursa, teşkilatlar için de yapılır, ama şu an böyle bir kararımız yok.”
O gün…
Yani Büyükataman’ın sözlerinin bu sütunlarda yer aldığı gün MHP İl Başkanı Kurtuluş Coşkun, başkan yardımcıları Tugat Sait Seyhan, Cüneyt Subilir ve Mustafa Aydın’la birlikte dün Olay Medya’yı ziyaret etti.
Renkli bir sohbet oldu ve düşüncelerini paylaştı.
Fakat…
Dinlerken Büyükataman’ın sözleri kulaklarımızdaydı. Teşkilat revizyonu için “Yok böyle bir şey yok” dememiş, “…şu an böyle bir kararımız yok” cevabı vermişti.
O karar…
Cumartesi akşam saatlerinde Bursa’ya ulaştı. Tevfik Topçu’nun 24 Haziran seçimi için milletvekili aday adayı olması üzerine MHP İl Başkanı olduğunu 6 Mayıs günü yine bu sütunlardan duyurduğumuz Kurtuluş Coşkun ve yönetimi görevden alındılar.
Yerine de…
MHP Osmangazi İlçe Başkanı Cihangir Kalkancı atandı.