“Biz Artvinliyiz, ama önce Bursalıyız” diyen Artvin Dernekleri Birlik Platformu, Bursa’da 13 ülkenin katılımıyla Tulum Festivali düzenledi

ARTVİN DERNEKLERİ BİRLİK PLATFORMU FETANET YILDIRIM NİHAT YILMAZ MUSTAFA SARAÇ ERDOĞAN YALÇIN 1
ARTVİN DERNEKLERİ BİRLİK PLATFORMU FETANET YILDIRIM NİHAT YILMAZ MUSTAFA SARAÇ ERDOĞAN YALÇIN 1
ARTVİN DERNEKLERİ BİRLİK PLATFORMU

En örgütlü hemşeri topluluğu olarak bilinen Artvinliler adına, Artvin Dernekleri Birlik Platformu 13 ülkenin katılımıyla Kültür Sanat ve Tulum Festivali düzenledi.
Aynı zamanda Artvin Kültürevi Derneği Başkanı olan Platform Başkanı Fetanet Yıldırım ziyaretimize platform yönetim kurulu üyeleri Çağdaş Artvinliler Derneği Başkanı Nihat Yılmaz, Borçkalılar Derneği Başkanı Mustafa Saraç ve Artvin Kültürevi Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Yalçın’la birlikte geldi.
“Biz Artvinliyiz, ama önce Bursalıyız” diyen Yıldırım, yaşadıkları kent Bursa’yı öne çıkarmak amacıyla Kültür Sanat ve Tulum Festivali’ni düzenlediklerini söyledi.
Festivale…
Türkiye ile birlikte Gürcistan, Azerbaycan, Sırbistan, Kamerun, Bosna Hersek, Bulgaristan, Arnavutluk, Cezayir, Makedonya, Gagavuzya, Macaristan, Meksika, İran’dan gruplar katılacak.
5 Eylül’de Yıldırım Belediyesi Bayrak Alanı’nda açılışı yapılacak festivalde 6 Eylül günü Osmangazi’de gösteriler olacak. 9 Eylül’de de gala var.