Çağın giderek yaygınlaşan hastalığına karşı Bursa çaresiz kalmaktan kurtuluyor: Özlüce’deki Nilüfer Alzheimer Evi’nde sona gelindi

118 K LİONS KULÜPLERİ YÖNETMENİ DURSUN ÖZBEY CEREN İPLİKÇİ DURGUT YÜCEL AKGÜN
118 K LİONS KULÜPLERİ YÖNETMENİ DURSUN ÖZBEY CEREN İPLİKÇİ DURGUT YÜCEL AKGÜN

Son dönemde, Alzheimer hastalığı çok konuşulduğu için yaygınlaştığı izlenimi var. Fakat giderek daha çok bilindiği için konuşulduğu da bir gerçek.
Nitekim…
Çağımızın en yaygın hastalıkları arasında yer alan Alzheimer için Bursa’da görülen bir eksiklik giderilmek üzere. Bu da, Özlüce’de yapımı süren Alzheimer Evi ile olacak.
Proje için…
Arsayı Nilüfer Belediyesi tahsis etti. İnşaatından tefrişine kadarki tüm aşamalarını da Bursa 118 K Lions Kulüpleri üstlendi.
Ancak…Nilüfer Belediyesi
Yapımı son aşamaya gelen Alzheimer Evi’nin işletmeciliğini Nilüfer Belediyesi yapacak. Yani 118 K Lions Kulüpleri binayı tamamlayıp Nilüfer Belediyesi’ne teslim edecek.
Aşamaları…
118 K Lions Genel Yönetmeni Dursun Özbey anlatırken, kent yaşamında giderek önemi artan Alzhemirli hastalar kadar yakınları için de projenin önemine dikkat çekti.
Basın ve Halkla İlişkiler Komitesi Başkanı Ceren İplikçi Durgut ve Yeşil Lions Kulübü eski Başkanı Yücel Akgün meslektaşımızla birlikte sohbet ettiğimiz Özbey, bu önemli tesisi yakında Bursa’ya armağan edeceklerini söyledi.