Millet Mahallesi’nde dernek ziyaretine giden Çavuşoğlu’na kendiliğinden toplanan kalabalıkla gece mitingi sürprizi

HAKAN ÇAVUŞOĞLU MİLLET MAHALLESİ GECE MİTİNGİ
HAKAN ÇAVUŞOĞLU MİLLET MAHALLESİ GECE MİTİNGİ

Görüntüye… Seçim dönemlerinden alışığız. Siyasi partiler mahallere yönelik çalışmalarını sürdürürken, bazı mahallelerde aday listesindeki ağır topları ile gövde gösterisi yapmak için nokta mitingleri düzenlerler.
Seçime yönelik o mitingler de genelde gece olur ve çevre mahallelerin de katılımıyla farklı bir atmosfer oluşur.
İşte…
Başbakan eski Yardımcısı ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu böyle bir gece yaşadı Millet Mahallesi’nde.
Üstelik…
Nokta mitingleri mahallelerde planlı yapılırken, Çavuşoğlu kendiliğinden gelişen bir gece vakti mahalle mitingi içinde kaldı.
Çünkü…
Samsunlular Derneği’ni ziyaret edip, 24 Haziran seçiminde verdikleri destek için teşekkür amacıyla Millet Mahallesi’ne gitmişti.
Ne var ki…
Çevre mahallelerden gelenlerin de katılımıyla toplanan kalabalık dernek ziyareti boyutunu aşınca, miting havası oluştu. Hatta, Ankara Yolu’nun üstündeki Ortabağlar’dan bile gelenler oldu.
AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ile AK Parti Yıldırın İlçe Başkanı Oktay Yılmaz ve İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse’nin Çavuşoğlu’na eşlik ettikleri ve gece mitingine dönüşen Millet Mahallesi buluşmasında ilk konuşmayı Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Fidan yaptı.
Çavuşoğlu ise, seçimde verdikleri destek için teşekkür ettikten sonra güncele ilişkin değerlendirmeleri yanında uyarılarda da bulundu.
Örneğin…
“Birlik ve beraberlik içinde olursak, Dolar’ı bir mermi gibi üzerimize sıkanlar kaybedecekler” dedi, milletin birlik ve beraberlik ruhunun en üst seviyede gösterildiği Çanakkale Savaşı’nı anımsattı.
Ziyarette…
Samsunlular Derneği adına bugüne kadar yaşadıkları sıkıntılarda yanlarında gördükleri ve elektrik, su, okul, yol, sağlık ocağı gibi sorunların çözümü için destekleri nedeniyle Hakan Çavuşoğlu’na teşekkür edildi.
O gece…
Millet Mahallesi sakinlerinin büyük ilgi gösterdikleri ve mitinge dönüşen ziyarete Ortabağlar Spor Kulübü, Ortabağlar Dostlar Divanı, Ortabağlar Avcılar Kulübü de katıldı.