Avcılar’dan gelen engelli genç, AK Parti Osmangazili gençlerin yaptığı asker kınası ve uğurlamayla hayaline kavuştu

ENGELLİ GENÇ ANIL BOZKAYA ASKERLİK HAYALİ REFİK ÖZEN UFUK ÇÖMEZ HAKAN KÖPRÜLÜOĞULLARI
ENGELLİ GENÇ ANIL BOZKAYA ASKERLİK HAYALİ REFİK ÖZEN UFUK ÇÖMEZ HAKAN KÖPRÜLÜOĞULLARI

Adı Anıl Bozkaya. 24 yaşında, engelli bir genç. Ailesiyle birlikte İstanbul Avcılar’da yaşıyor, fakat Bursa’ya karşı özel bir ilgisi var ve sürekli Bursa’yı takip ediyor. Ayrıca, Bursalı olmamasına karşın Bursaspor taraftarı.
Bir gün…
İnternetten Bursa’da neler olduğunu tararken AK Parti Osmangazi Gençlik Kolu’nın kendisi gibi engelli bir grup genç için asker uğurlaması yaptıklarını gördü.
Bunun üzerine…
AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Yaşar Karaaslan’a başvurup “Askerlik hayali olduğunu” söyledi ve “Bursa’da kendisi için de askere uğurlama eğlencesi yapılmasını” istedi.
Karaaslan da engelli gencin isteğini AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Çömez’e iletti. O da, daha önceki engelli gençlere eğlenceyi düzenleyen İlçe Gençlik Kolu Başkanı Hakan Köprülüoğulları’nı görevlendirdi.
Kurulan temasla Anıl Bozkaya ailesiyle birlikte Bursa’da konuk edildi.
AK Parti Osmangazi Gençlik Kolu tarafından Anıl için özel kına eğlencesi yapıldı, askeri elbise giydirilip Askerlik Şubesi’ne teslim edildi.
Engelli genç askerlik hayallerine kavuşurken AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Çömez de gençlerle birlikte hep yanındaydı. Uğurlamaya AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen de katıldı.