Çin Seddi’nde Bursaspor forması giydi, Bursa turizmine heyecanlandıran haber verdi: İznik, Çinli turistin ilgi alanına girdi

NEJAT YAHYA CEYHUN İRGİL MURAT BAŞLAR SERPİL SAVAŞ
NEJAT YAHYA CEYHUN İRGİL MURAT BAŞLAR SERPİL SAVAŞ

Bursa’nın uluslararası etkinliği Fotofest kapsamında Çin’in 80 milyon nüfuslu Liaoning Eyaleti’nin başkenti Shenyang’a gidip Bursa fotoğrafları sergisi açtılar.
Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Başlar’la birlikte Çin Halk Cumhuriyeti Bursa Fahri Konsolosu Nejat Yahya ve kısa adı BUFSAD olan Bursa Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı Serpil Savaş’tan oluşan ekibe Fotofest’in fikir babası olan CHP Bursa eski Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil de katıldı.
İşte…
Çin’deki Bursa ekibinden güzel haberler geldi. Haberi de Çin’in Bursa Fahri Konsolosu İşadamı Nejat Yahya verdi:
“Meraklı sorulara cevaplar vererek ülkemizin ve şehrimizin tanıtımına katkı yaptık. Uçak sayısının artmasıyla birlikte Truva ve İznik destinasyon kapsamına alındı.”
Açıkçası…
Bursa turizmi adına sevindirici bir haber. Şimdi, Çinli turistlerin İznik programlarına yeni yerleri eklemek gerekiyor. Bursa’da Çinli turistin ilgisini çekecek çok yer var.
Yanı sıra…
Bursa ekibinin Çin Seddi ve gençlerin özgürlük direnişiyle dünyanın tanıdığı Pekin’deki Tienanman Meydanı’ndaki fotoğraflarında, Nejat Yahya’nın giydiği Bursaspor forması ve başındaki Troya şapkası da dikkat çekiyor.