Yeni yönetimde Başkanlık Divanı belirlendi… MHP’den “tam saha” çalışma ekibi

MHP İL YÖNETİM KURULU TOPLANTISI
MHP İL YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı Yeni döneme hızlı bir başlangıç yaptı ve yeni yönetim kurulunun Başkanlık Divanı’nı oluşturdu.
Buna göre…
Serkan Aslım il muhasipliği, Mustafa Engin Kargılı il sekreterliği, Uğur Susam da il sekreter yardımcılığı görevlerini üstlendiler.
Ayrıca…
Süleyman Tefekkür teşkilatlardan, Ahmet Doğu siyasi ve hukuk işlerinden, Hacı Hacıaydın seçim işlerinden, Erdoğan Taşkoyan ekonomi ve sosyal politikalardan, meslektaşımız İbrahim Öge tanıtım ve medyadan sorumlu il başkan yardımcılığı görevlerine geldiler.
Yanı sıra…
Levent Karakoç’a kamu kurum ve kuruluşları, Halil İbrahim Bozkurt’a yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcılığı verildi.
Mustafa Camcı çevre ve sağlık, Yunus Kayabaş Ar-Ge, Sabri Davan halkla ilişkiler ve temsil, Hüseyin Murat Kabadayı bürokrasi ve iş dünyası, Selçuk Tüter gençlik ve spor, Ferhat Daysalı meslek odaları ve esnaf kurumları, Mesut Bereket sendikalar ve yan kuruluşlar, Halit Gökhan Gül idari işler, Mehmet Yıldız akademik odalar, Muharrem Kandemir sivil toplum kuruluşlarından sorumlu il başkan yardımcısı oldular.