AK Parti’nin temayül yoklaması için eski Bakan Fatma Betül Sayan Kaya geliyor, 7 Bursa Milletvekili’ne de farklı illerde görev verildi

FATMA BETÜL SAYAN KAYA
FATMA BETÜL SAYAN KAYA
FATMA BETÜL SAYAN KAYA

AK Parti, yerel ve genel her seçimde aksatmadan uyguladığı aday belirleme yöntemi olan temayül yoklamasını 18 Kasım Pazar günü yapıyor.
Üstelik…
Geçmişte “Siz burada saymaya uğraşmayın, biz Ankara’ya götürüp sayarız” denilen ve sayılıp sayılmadığı tartışılan temayül oylaması bu kez elektronik ortamda yapılacak.
O nedenle…
Pazar günü Merinos’ta yapılacak temayül yoklaması bugüne kadarkilerden daha farklı olacak. AK Parti Genel Merkezi de oylama için milletvekillerine değişik illerde görevler verdi.
Bu kapsamda…
AK Parti Bursa milletvekillerinden Mustafa Esgin’e Trabzon’da, Refik Özen’e Diyarbakır’da, Ahmet Kılıç’a Karabük’te, Emine Yavuz Gözgeç’e Eskişehir’de, Müfit Aydın’a Nevşehir’de, Zafer Işık’a Ankara’da, Atilla Ödünç’e de Denizli’de görev verildi.
Bursa’ya ise…
Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı olan Fatma Betül Sayan Kaya başkanlığında Atilla Kaya, Senanur Çelik, Jülide İskenderoğlu, Emine Zeybek, İsmet Uçma ve Hakan Kahtalı’dan oluşan milletvekili komisyonu gelip görev yapacak.