Diriliş giysileriyle zırh giyip kılıç kuşandılar: Orhaneli Belediye Başkanı Tatlıoğlu ile eski milletvekili Anbarcıoğlu’nu hiç böyle görmediniz

RFAN TATLIOĞLU VE FARUK ANBARCIOĞLU KLİP
RFAN TATLIOĞLU VE FARUK ANBARCIOĞLU KLİP

Kocayayla’da oba kurulmuş… Sultan, oba beyi, beyin yardımcısı, askerler yerlerini almışlar. Hepsinin üstünde Diriliş Ertuğrul giysileri var.
Fakat…
Zırh giyip kılıç kuşananlardan ikisi dikkat çekiyor:
Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu rengi giysisiyle ortada. Yanında da AK Parti’den 2002’de Bursa Milletvekili seçilen Faruk Anbarcıoğlu duruyor.
İşte…
Kılıçların havaya kalktığı fotoğrafların öyküsünü Anbarcoğlu anlatırken, “Eskişehir’de yaşayan ve Yörük Türkmen dünyasının önemli isimlerinden olan Niyazi Çapa bir şiir yazmış” diye söze başlayıp devam etti:
“Bu şiiri İrfan Tatlıoğlu’nun başkanı olduğu Türkiye Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Gençlik Kolu Başkanı Ömer Çandır bestelemiş. Orhaneli Festivali’nde seslendirilince büyük ilgi gördü.”
Şu bilgiyi verdi:
“Böyle kalmaması, klip çekilmesi fikri doğunca Kocayayla’da klibi çektik.”
Şiiri yazan Niyazi Çapa’nın Sultan rolünde olduğu klipte Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ise Oba Beyi olmuş. Eski milletvekili Faruk Anbarcıoğlu onun yardımcısı. Oba’nın Ozanı da Ömer Çandır.
Klipte…
“Bizim Oba’nın neden marşı yok” diyen Sultan’ın buyruğuyla Oba Beyi de Oba’nın Ozanı’na görev veriyor.
İlgi çekici klibi merakla bekliyoruz.