Kızılcahamam’da bu kez AK Parti Bursa teşkilatları 400 kişiyle 3 günlük kampa giriyor… Eğitim alıp, yol haritası belirleyecekler

AK PARTİ İL BAŞKANI AYHAN SALMAN 1
AK PARTİ İL BAŞKANI AYHAN SALMAN 1
AK PARTİ İL BAŞKANI AYHAN SALMAN

Aslında… Seçim dönemleri için kullanılan sahaya çıkma kavramı AK Parti için pek geçerli değil. Çünkü milletvekilleriyle, belediyeleriyle, teşkilatlarıyla, hatta kadın ve gençlik kollarıyla AK Parti’de seçim olmasa bile hareket var.
Nitekim…
31 Mart’a kadar olan planlamayı sorduğumuzda AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman zaten sahada olmanın rahatlığıyla cevap verdi:
“Hep sahadaydık, hiç inmedik ki… O nedenle arkadaşlarımızın çalışmaları aralıksız devam ediyor. Adaylarımız, teşkilatlarımız ziyaretler yapıyorlar. Vatandaşla diyalogları sürdürüp sivil toplum örgütleriyle buluşuyorlar.”
Ardından…
Kısa adıyla SKM olarak adlandırdığı AK Parti İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin program hazırlıklarını sürdürdüğünü söyledi.
Bir yandan da…
Perşembe günü Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nin yapacağı geniş katılımlı aday tanıtım toplantısı için hazırlıkları sürdürdüklerini ifade edip şunu ekledi:
“Cumhurbaşkanımız AK Parti’nin seçim manifestosunu açıklayacak. Bu açıklama sonrası seçime yönelik partimizin görselleri, sloganları, müzikleri belli olacak. Bunlar da seçim atmosferini biraz daha canlandıracak.”
Sonra da…
AK Parti Bursa için start noktası olacak bir organizasyonu açıkladı:
“Bursa teşkilatları olarak 3-5 Şubat tarihlerinde Kızılcahamam’da kamp yapacağız. Bu kamp hem eğitim amaçlı olacak, hem seçim süreçlerini ve neler yapılabileceğini konuşacağız.”
Kampa kimlerin katılacağını da saydı:
“Tüm ilçelerin başkan ve yönetim kurulları, tüm ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları, milletvekillerimiz, adaylarımız, il yönetim kurulumuzla il kadın ve gençlik kolları başkanlarımız kampa katılacaklar.”
Rakam da dile getirdi:
“Yaklaşık 400 kişiyle Kızılcahamam’da kampa gidiyoruz.”
Sonrası için şu bilgiyi verdi:
“Kamp dönüşü Büyükşehir Belediyemiz projelerini kamuoyuna açıklar. Geniş bir lansmanla AK Parti’nin Bursa kampanyası başlar.”