Yılların deneyimi ve üretkenliğiyle Necati Şahin’in heybesi dolu… Nilüfer için bir çuval dolusu yaşam projesi hazırlamış!

NECATİ ŞAHİN VE PROJE SUNUMU TOPLANTISI
NECATİ ŞAHİN VE PROJE SUNUMU TOPLANTISI

Necati Şahin’i 1980 öncesi Adalet Partisi Gençlik Kolları’nda tanıdık. Daha o yıllarda üretken bir genç olarak yıldızı parlıyordu.
Sonra…
Siyasetten uzaklaştı, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı olarak Bursa için dertlendi. Bazen proje üretti, bazen yanlışları uyardı, bazen doğruları alkışladı.
Şimdi…
AK Parti Nilüfer Adayı olarak seçim sahasına çıktı.
Perşembe akşamı proje sunumu toplantısına katılamadık, ama toplantının tamamının videosunu büyük dikkatle izledik.
Çünkü…
Üretkenliğini ve proje fabrikası gibi çalıştığını bildiğimiz Şahin’in vaatlerini merak ettik. Gördük ki, bir çuval dolusu proje hazırlamış.
Kültür ve sanatla anılan, ama büyük bir kongre kültür merkezi olmayan Nilüfer’e her türlü etkinliğin yapılabileceği dev bir tesis vaat ediyor.
Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde bulunan ve hastane alanı olarak bilinen, bugün belki de Nilüfer’in en değerli yeri haline gelen alanı Nilüfer Şehir Meydanı olarak planlamış.
Kayapa-Çamlık bölgesinde kent ormanı ve tematik park, Ayvalıdere’den daha fazla yararlanmayı getirecek düzenleme, parklar, eko köyler, müzeler düşünmüş.
Kısacası…
Necati Şahin seçilirse, ertesi sabah işe başlayacak şekilde planını yapmış.