Teşkilata daha fazla zaman ayırmak isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 2 ziyareti iptal edip erkenden Merinos’a geldi, masasındaki herkesi uzun uzun inceleyerek sanki fotoğraf çekti

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞIAN AK PARTİ BURSA TEŞKİLAT YEMEĞİ
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞIAN AK PARTİ BURSA TEŞKİLAT YEMEĞİ

Siyasette… Vatandaşın katılımı için çağrı yapılan toplantıların açıklandığı saatten en az 1 saat sonra yapılacağı bilinir. Mitingler için de böyle.
Hele liderlerin katılacakları mitinglerde 3 saati bulan sarkmalar yaşanır.
Bugüne kadar…
Açıklanan saate uyan iki lider izledik. Biri rahmetli Süleyman Demirel’di. Onun gibi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da saat konusunda çok duyarlı ve tam ifadeyle söylemek gerekirse dakik davranıyor.
Nitekim…
Pazar günü otoyolun açılışının 15.30’da olacağı duyurulmuştu. Erdoğan da tam o saatte meydana indi, saat 15.45’te de yerini aldı.
Programa göre…
Şehir Hastanesi’ne geçip açılışını yaptıktan sonra sonrası Bursa Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret edecekti. Önlemler de buna göre alınmıştı. Fakat kent merkezindeki bu iki ziyareti iptal etti, erkenden Merinos’a geldi.
Burada…
Hem partinin eski milletvekilleri, il başkanları, belediye başkanlarıyla, hem de görevdeki teşkilatlarla buluştu.
Masada…
Sağ yanına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, sol yanına ise otoyolun Balıkesir bölümünü açıp gelen son Başbakan Binali Yıldırım oturdu.
Ayrıca…
Bursa milletvekilleri, İl Başkanı Ayhan Salman, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu vardı.
Masada…
Davranışlarını bilenlerin dikkatini çeken bir şey oldu. Erdoğan hiç konuşmadan masada bulunan herkesi adeta fotoğraflarını çekercesine tek tek inceledi.
Bununla birlikte…
Yanına gelen herkesle konuştu, herkesin anlattığını dinledi. Hatta, dinlediği kimi sorunlara çözüm bulmaları için ilgili bakanları yanına çağırıp direktif verdi.
Öyle ki…
Geçmişteki benzer toplantılarda Cumhurbaşkanı yemeğine başladığında masaya ulaşan yolları kesen korumalar bu kez hiç müdahale etmediler, O bakımdan, Erdoğan yemek yerken bile yanına gelenlerle konuşmayı sürdürdü.
Gündüz kentten uzak bir noktada ve sıcak havada tören alanını dolduran kalabalık gibi, Merinos’taki teşkilat yemeğine katılımın yüksek olmasından da mutluluk duydu. İsteyen herkesle fotoğraf çektirirken de keyifliydi.
Bursa’dan da bunun keyfiyle ayrıldı.